15. lokakuuta 2013

Vauvan myssy

Pitipä taas kokeilla jotain kivaa hatun mallia, minkä netistä satuin taas löytämään...

Neiti myssyssänsä
Iltaisin joutoaikana tulee katseltua kaikkia kivoja malleja netistä, joita sitten pitää kokeilla.
Youtubessa on paljon kivoja malleja ja opetusvideoita joista voi ohjeet katsoa, myös kirjoitettuna ohjeet voi monesti löytää kyseisen videon tekijän sivuilta.

Vauvan myssy

Myssyn virkkaus ohje on ihan helppo ja valmistuu nopeasti kun sen tekee paksusta langasta, virkataan laakana ja parsitaan takasauma kiinni sekä pääliaukko kursitaan kiinni...
Myssyn ohje TÄÄLLÄ youtubessa englanninkielisenä.

myssy päältä
kukkakoristeOlisin tehnyt myssyn vaapukanpunaisesta villalangasta ( josta tein sairaalassa vauvan pipon ), mutta sitä lankaa oli liian vähän.
Hyllyssä on edelleen suosikkiani Siiri lankaa josta tämän sitten lopulta tein.

Myssy on päältä väljempää  mallia ja voi pitää niinkuin baskeria eri puolilla. Tällä malilla se ainakin hulahtaa silmille jos sen laittaa suoraksi päälle :D eli lyhyempikin pääliosa käy.

Kukkakoriste on omasta päästä tullut ja tietysti helmiä lisäsin keskustaan. Valkea Siiri pääsi loppumaan niin jouduin käyttämään jotain luonnonvalkeaa paksua villalankaa.

Kukan ohje on ihan perus;

taikaympyrään 12 pylvästä, piilosilmukka,
värin vaihto.
*seuraavaan vapaaseen silmukkaan kolme pylvätä, kolmannen pylvään päähän ketjusilmukka, 1piilosilmukka pylvään päähän, kaksi pylvästä, piilosilmukka seuraavaan silmukkaan*.    
*-*  6kertaa (eli kuusi terälehteä) ja piilosilmukka.


Uusi isosisko saa lahjaksi Hello Kitty-pipon jossa on tällä kertaa kukka ja yksiväriset palmikot (se valkea lanka kun loppui).

Hello Kitty-pipoja
                                                                               ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti