17. elokuuta 2015

Laiskotus ja korvikset

Viime aikana ei ole tullut tehtyä oiken mitään käsitöitä. Ei vaan jaksa ja ei keksi mitä tekisi vaikka joitain tekeleitä odottaa loppuun tekemistä.
Onneksi lapsilla alkoi taas koulut :D

Muutamalta taholta sain kunnioitettavan bloggari-haasteen, kiitos niistä, mutta nyt ei aika jakselmus riitä tekemään mitään ihmeempiä kodinhoidon lisäksi.

Taisi olla parisen viikkoa sitten kun tekaisin huvikseni käpypitsi korvikset.

käpypitsi korvikset
Korvikset sukkuloin DMC helmilangasta, beigen värisestä, vaikka aika harmaalta kuvassa näyttää ja lisäsin kulllan värisiä helmiä.
Itse riipusosan koko on 2,7cm


Viikolla oli huoli ja murhe kova, kun mäyris ja ajokoira parivaljakko oli karkuteillä....
Muutenhan mäyris ei pihasta lähde innekkään vaeltelmaan, mutta kun ajokoira pääsee irti ei niitä pidättele mikään kun juoksevat päätäpahkaa metsään.
Niin nytkin kun yksi lapsista oli aukaissut häkin oven...

Onneksi löytyivät lopulta, 3½vrk karkureissulta, vihjeiden perusteella etsintäalueella pysyivät.
Mäyris löytyi ojasta mudassa kiinni sekä ajokoira siitä läheltä.

Nyt ovat molemmat väsyneitä ja vaivaisia

Päästiin sitten eilen mustikkaa ja saatiin kaksi sankollista marjaa. Tänä vuonna mustikkaa onkin paljon ja on hirmu isoja.
Aamupäivällä niitä pakastelin ja nyt alkaa jo päätä särkeä siihen malliin että otettava lääkitystä ja sohvan nurkkaan pötkälleen.


^_^

1 kommentti:

  1. Minulla on myös käsityöjumi menossa ja ihme kyllä kirjajumitus myös mikä on merkillistä kun ne yleensä vuorottelevat:S...Totesin, että sienestys ja marjastus on tällä hetkellä paljon mukavampaa ja edessä on suursiivous eli on ihme jos ei kohta ala taas käsityöt kiinnostaa:D

    VastaaPoista